Meksikolainen lihapullakeitto

Meksikolainen lihapullakeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Meksikolainen lihapullakeitto

Meksikolainen lihapullakeitto

Tuorejuustolla maustettu, hauska lihapullakeitto on lasten ja nuorten mieleen ja se valmistuu joutuisasti arkipäivän iloksi.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

44 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
13 dl
vettä
2
lihaliemikuutiota
1 rasia (200 g)
1 (130 g)
punainen paprika
1/2 - 1 pussia (à 500 g)
peruna-sipulisekoitusta
1 pussi (200 g)
vihreitä pakastepapuja
1 pkt (300 g)
lihapullia
1 pussi (200 g)
maissia
¾ dl
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää joukkoon liemikuutiot, tuorejuusto, kuutioitu paprika, peruna-sipulisekoitus ja pavut. Keitä muutama min.
  2. Puolita lihapullat tai leikkaa neljään osaan. Lisää keittoon maissin kanssa. Kuumenna kiehuvaksi.
  3. Tarkista perunan kypsyys. Jos peruna on vielä raakaa, jatka keittämistä, kunnes kypsää.
  4. Ripottele valmiin keiton joukkoon hienonnettua persiljaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
65 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›