Meksikolainen lihapullakeitto

Meksikolainen lihapullakeitto

25 min
helppo
65 kcal / 100g
6
6

Tuorejuustolla maustettu, hauska lihapullakeitto on lasten ja nuorten mieleen ja se valmistuu joutuisasti arkipäivän iloksi.

Ainekset

6 annosta
13 dl
vettä
2
lihaliemikuutiota
1 rasia (200 g)
1 (130 g)
punainen paprika
1/2 - 1 pussia (à 500 g)
peruna-sipulisekoitusta
1 pussi (200 g)
vihreitä pakastepapuja
1 pkt (300 g)
lihapullia
1 pussi (200 g)
maissia
¾ dl
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää joukkoon liemikuutiot, tuorejuusto, kuutioitu paprika, peruna-sipulisekoitus ja pavut. Keitä muutama min.
  2. Puolita lihapullat tai leikkaa neljään osaan. Lisää keittoon maissin kanssa. Kuumenna kiehuvaksi.
  3. Tarkista perunan kypsyys. Jos peruna on vielä raakaa, jatka keittämistä, kunnes kypsää.
  4. Ripottele valmiin keiton joukkoon hienonnettua persiljaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
65 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
3 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
11 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)