Leppäsavu kalakeitto

Leppäsavu kalakeitto
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Leppäsavu kalakeitto

Leppäsavu kalakeitto

Täyteläinen savukalakeitto syntyy vikkelästi edellispäivän perunoista, kalasta ja savunmakuisesta sulatejuustosta. Fenkoli antaa keittoon kivaa makua.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
100 g
fenkolia
2
kevätsipulivartta tai pala purjoa
2 rkl
8 dl
vettä
1 pkt (250 g)
½
kalaliemikuutio
5
keitettyä perunaa kuutioituna
200 g
savukalaa esim. lohta tai siikaa

Ohje

  1. Pilko fenkoli ja sipuli. Kuullota kevyesti Oivariini rasvassa kattilan pohjalla.
  2. Lisää vesi, kuutioitu sulatejuusto, kalaliemikuutio ja perunat. Kuumenna ja anna juuston sulaa.
  3. Paloittele savukala ja lisää lopuksi keiton joukkoon.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
114 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.