Kasvis-kalakeitto

Kasvis-kalakeitto
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Kasvis-kalakeitto

Kasvis-kalakeitto

Kalakeitto raikastuu, kun liemen maustaa sitruunaruoholla ja joukkoon lisää runsaasti kasviksia. Kalakeiton liemessä toimii mainiosti ruokakerma, sillä se tekee liemestä täyteläisen.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 ¼ l
kalalientä
1 kpl
sitruunaruohoa
½ (150 g)
kukkakaalia
½ (150 g)
parsakaalia
1 - 2 (150 g)
porkkanaa
1
sipuli
600 g
kirjolohta
½ tl
suolaa
1 prk (3 dl)

Ohje

  1. Kuumenna kalaliemi kannen alla kiehuvaksi, lisää liemeen sitruunaruoho.
  2. Paloittele kukka- ja parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Kuori ja viipaloi porkkana. Kuori ja hienonna sipuli. Lisää kasvikset kattilaan, laita kansi päälle.
  3. Poista kirjolohesta tarvittaessa ruodot. Leikkaa kala kuutioiksi siten, että kuutiot ovat vielä kiinni nahkassa. Leikkaa lopuksi nahka irti. Ripottele kalapalojen päälle suola.
  4. Lisää kala ja ruokakerma kattilaan. Anna kiehahtaa. Poista sitruunaruoho ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
48 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.