
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
3.33
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1⅓ l kalalientä
- 1 sitruunaruohoa
- ½ (150 g) kukkakaalia
- ½ (150 g) parsakaalia
- 1-2 (150 g) porkkanaa
- 1 sipuli
- 600 g kirjolohta
- ½ tl suolaa
-
1 prk (2 dl)
Valio ruokakermaa 15%Laktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna kalaliemi kannen alla kiehuvaksi, lisää liemeen sitruunaruoho.
- Paloittele kukka- ja parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Kuori ja viipaloi porkkana. Kuori ja hienonna sipuli. Lisää kasvikset kattilaan, laita kansi päälle.
- Poista kirjolohesta tarvittaessa ruodot. Leikkaa kala kuutioiksi siten, että kuutiot ovat vielä kiinni nahkassa. Leikkaa lopuksi nahka irti. Ripottele kalapalojen päälle suola.
- Lisää kala ja ruokakerma kattilaan. Anna kiehahtaa. Poista sitruunaruoho ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
45 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatti
1,1 g
Rasva
2,7 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa