Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Mokkafondue

Nopeasti valmistuva mokkafondue tarjoillaan hedelmäpalojen kanssa. Kahvin vahvuus vaikuttaa tarvittavan sokerin määrään, joten muistathan maistaa fondueta ennen tarjoilua.

Mokkafondue
Mokkafondue

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 dl
    Valio Keittiön kuohukermaa
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kuohukerma 2 dl
  • 2 dl vahvaa kahvia
  • ¾ dl sokeria
  • 2 rkl maissitärkkelystä (Maizena)
  • ½ dl kahvilikööriä, esim. Kahlua

Ohje

  1. Mittaa kattilaan kerma, kahvijuoma, sokeri ja maissitärkkelysjauhot. Sekoita ja kuumenna kiehuvaksi. Anna kiehua hiljalleen n. 1 min. Sekoita koko ajan. Lisää lopuksi likööri.
  2. Annostele pieniin kuppeihin (varaa jokaiselle ruokailijalle oma kuppi).
  3. Laita erikseen tarjolle dipattavaa, esim. banaania, ananasta, viinirypäleitä, kiiviä, päärynää, kuivattuja, pehmeitä aprikooseja tai muita kuivattuja hedelmiä, vaahtokarkkeja, keksejä, pullaa ym. Tarjoa jälkiruokana tai illanistujaisten herkkuna.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 211 kcal
Proteiini 1 g
Hiilihydraatti 19,1 g
Rasva 13,3 g
Tyydyttynyt rasva 8 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search