Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Mureat hedelmäpitkot

Valmiista pakastetaikinasta valmistuu helposti monenmoisia leivonnaisia ja piiraita. Kokeile tätä ananaspaloilla ja sitruunarahkalla täytettyä murotaikinapitkoa.

Mureat hedelmäpitkot
Mureat hedelmäpitkot

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 pkt (400 g) murotaikinaa

Täyte

Pinnalle

  • 0 kg tomusokeria

Tarjoiluun


Ohje

  1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan
  2. Valuta ananaspalat, purista pois ylimääräinen neste.
  3. Kauli taikinasta leivinpaperilla kaksi 1/2 cm:n paksuista suorakaidetta (käytä kaulinnassa tarvittaessa apuna vehnäjauhoja). Siirrä leivinpaperi uunipellille.
  4. Levitä taikinalevyn keskelle ananaspalat ja niiden päälle sitruunarahka. Ripota pinnalle mantelilastut. Nosta taikinalevyn päädyt ylös ja sivut täytteen päälle.
  5. Paista 200 asteessa 20 min uunin keskiosasssa. Jäähdytä haaleaksi.
  6. Ripota pinnalle tomusokeria siivilän läpi. Leikkaa 4 - 5 cm:n levyisiksi paloiksi.
  7. Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 268 kcal
Proteiini 5,8 g
Hiilihydraatti 29,9 g
Rasva 13,5 g
Tyydyttynyt rasva 5,1 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • tomusokeria
  • Valio Vanilla™ vaniljakastiketta
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search