Mureat hedelmäpitkot

Mureat hedelmäpitkot

Valmiista pakastetaikinasta valmistuu helposti monenmoisia leivonnaisia ja piiraita. Kokeile tätä ananaspaloilla ja sitruunarahkalla täytettyä murotaikinapitkoa.

40 min
helppo
261 kcal / 100g
2
1

Ainekset10 annosta

10 annosta
1 pkt (400 g)
murotaikinaa

Täyte

2 pientä tlk
ananaspaloja
1 prk (200 g)
3 rkl
mantelilastuja

Pinnalle

tomusokeria

Tarjoiluun

Ohje

  1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan
  2. Valuta ananaspalat, purista pois ylimääräinen neste.
  3. Kauli taikinasta leivinpaperilla kaksi 1/2 cm:n paksuista suorakaidetta (käytä kaulinnassa tarvittaessa apuna vehnäjauhoja). Siirrä leivinpaperi uunipellille.
  4. Levitä taikinalevyn keskelle ananaspalat ja niiden päälle sitruunarahka. Ripota pinnalle mantelilastut. Nosta taikinalevyn päädyt ylös ja sivut täytteen päälle.
  5. Paista 200 asteessa 20 min uunin keskiosasssa. Jäähdytä haaleaksi.
  6. Ripota pinnalle tomusokeria siivilän läpi. Leikkaa 4 - 5 cm:n levyisiksi paloiksi.
  7. Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
261 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
102 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›