
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
2.67
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 4 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
- 4 rkl vehnäjauhoja
- 2 rkl perunajauhoja tai ohratärkkelystä
- 3 rkl kaakaojauhetta
- 1 tl leivinjauhetta
Täyte
- 1 pieni tlk (140 g) ananasmurskaa
- 1 kypsä banaani
-
250 g
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
- ½ dl sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Voitele uunipannun kokoinen leivinpaperi. Vuoraa sillä uunipannu.
- Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet. Lisää ne varovasti sekoittaen siivilän läpi vaahtoon. Levitä taikina tasaisesti pellille.
- Paista pohjaa 200 asteessa n. 10 min. Kumoa kypsä torttupohja leivinpaperille, jolle olet ripotellut sokeria. Anna jäähtyä.
- Valmista täyte. Valuta ananaksesta liemi pois. Sekoita murska ja ohuiksi viipaleiksi leikattu banaani rahkan joukkoon. Mausta sokerilla.
- Levitä seos jäähtyneelle torttupohjalle. Kääri rullaksi. Anna maustua leivinpaperiin käärittynä jääkaapissa hetken aikaa ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
150 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatti
25,1 g
Rasva
2,3 g
Tyydyttynyt rasva
0,7 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa