Kevyt kääretorttu

Kevyt kääretorttu
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Kevyt kääretorttu

Kevyt kääretorttu

Kevyemmän ja raikkaan makuisen kääretortun täytteessä on maitorahkaa ja hedelmää.

Valmistusaika

Työaika
25 min
uunissa
10 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset12 annosta

12 annosta

Pohja

4
kananmunaa
1 ½ dl
sokeria
4 rkl
vehnäjauhoja
2 rkl
perunajauhoja tai ohratärkkelystä
3 rkl
kaakaojauhetta
1 tl
leivinjauhetta

Täyte

1 pieni tlk (227 g)
ananasmurskaa
1
kypsä banaani
250 g
½ dl
sokeria

Ohje

  1. Voitele uunipannun kokoinen leivinpaperi. Vuoraa sillä uunipannu.
  2. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet. Lisää ne varovasti sekoittaen siivilän läpi vaahtoon. Levitä taikina tasaisesti pellille.
  3. Paista pohjaa 200 asteessa n. 10 min. Kumoa kypsä torttupohja leivinpaperille, jolle olet ripotellut sokeria. Anna jäähtyä.
  4. Valmista täyte. Valuta ananaksesta liemi pois. Sekoita murska ja ohuiksi viipaleiksi leikattu banaani rahkan joukkoon. Mausta sokerilla.
  5. Levitä seos jäähtyneelle torttupohjalle. Kääri rullaksi. Anna maustua leivinpaperiin käärittynä jääkaapissa hetken aikaa ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
180 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›