Kevyt kääretorttu

Kevyt kääretorttu

Kevyemmän ja raikkaan makuisen kääretortun täytteessä on maitorahkaa ja hedelmää.

35 min
helppo
180 kcal / 100g
3
9

Ainekset12 annosta

12 annosta

Pohja

4
kananmunaa
1 ½ dl
sokeria
4 rkl
vehnäjauhoja
2 rkl
perunajauhoja tai ohratärkkelystä
3 rkl
kaakaojauhetta
1 tl
leivinjauhetta

Täyte

1 pieni tlk (227 g)
ananasmurskaa
1
kypsä banaani
1 prk (250 g)
½ dl
sokeria

Ohje

  1. Voitele uunipannun kokoinen leivinpaperi. Vuoraa sillä uunipannu.
  2. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet. Lisää ne varovasti sekoittaen siivilän läpi vaahtoon. Levitä taikina tasaisesti pellille.
  3. Paista pohjaa 200 asteessa n. 10 min. Kumoa kypsä torttupohja leivinpaperille, jolle olet ripotellut sokeria. Anna jäähtyä.
  4. Valmista täyte. Valuta ananaksesta liemi pois. Sekoita murska ja ohuiksi viipaleiksi leikattu banaani rahkan joukkoon. Mausta sokerilla.
  5. Levitä seos jäähtyneelle torttupohjalle. Kääri rullaksi. Anna maustua leivinpaperiin käärittynä jääkaapissa hetken aikaa ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
180 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
76 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›