Ananas-rahkalehikäiset

Ananas-rahkalehikäiset

30 min
helppo
183 kcal / 100g
0
0

Tämä helppo ja maukas jälkiruoka valmistuu säilykeananaksista, joiden välissä tarjoillaan vaniljaista rahkatäytettä.

Ainekset

6 annosta
2 dl
1 prk (200 g)
½ dl
sokeria
3 tlk
ananasrenkaita
2 rkl
1 rkl
fariinisokeria
2 rkl
tummaa rommia

Pinnalle

1 - 2 rkl
kookoshiutaleita

Ohje

  1. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Lisää vaniljarahka ja sokeri. Laita seos jääkaappiin.
  2. Valuta ananasrenkaat ja anna kuivaa hetki talouspaperin päällä. Paista ananasrenkaita Oivariini rasvan ja fariinisokerin seoksessa molemmin puolin niin, että ne saavat kullankeltaista väriä pintaansa. (Lisää lopuksi tilkka rommia ananasrenkaille.) Peitä kannella ja pidä lämpiminä lieden syrjällä.
  3. Kokoa annokset juuri ennen tarjoilua. Nosta jokaiselle jälkiruokalautaselle ananasrengas. Lusikoi päälle rahkaseosta. Nosta päälle toinen ananasrengas. Ripota pinnalle kookoshiutaleita.
  4. Tarjoa heti.

Vinkki

* Laita ylimääräinen rahkakermaseos tarjolle pieneen kulhoon, josta sitä voi ottaa halutessaan lisää.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
183 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
12 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
20 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)