Ananas-rahkalehikäiset

Ananas-rahkalehikäiset
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Ananas-rahkalehikäiset

Ananas-rahkalehikäiset

Tämä helppo ja maukas jälkiruoka valmistuu säilykeananaksista, joiden välissä tarjoillaan vaniljaista rahkatäytettä.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
2 dl
1 prk (200 g)
½ dl
sokeria
3 tlk
ananasrenkaita
2 rkl
1 rkl
fariinisokeria
2 rkl
tummaa rommia

Pinnalle

1 - 2 rkl
kookoshiutaleita

Ohje

  1. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Lisää vaniljarahka ja sokeri. Laita seos jääkaappiin.
  2. Valuta ananasrenkaat ja anna kuivaa hetki talouspaperin päällä. Paista ananasrenkaita Oivariini rasvan ja fariinisokerin seoksessa molemmin puolin niin, että ne saavat kullankeltaista väriä pintaansa. (Lisää lopuksi tilkka rommia ananasrenkaille.) Peitä kannella ja pidä lämpiminä lieden syrjällä.
  3. Kokoa annokset juuri ennen tarjoilua. Nosta jokaiselle jälkiruokalautaselle ananasrengas. Lusikoi päälle rahkaseosta. Nosta päälle toinen ananasrengas. Ripota pinnalle kookoshiutaleita.
  4. Tarjoa heti.
Vinkki

Vinkki

* Laita ylimääräinen rahkakermaseos tarjolle pieneen kulhoon, josta sitä voi ottaa halutessaan lisää.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
183 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›