Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Ananas-rahkalehikäiset

Tämä helppo ja maukas jälkiruoka valmistuu säilykeananaksista, joiden välissä tarjoillaan vaniljaista rahkatäytettä.

Ananas-rahkalehikäiset
Ananas-rahkalehikäiset

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Pinnalle

  • 1-2 rkl kookoshiutaleita

Ohje

  1. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Lisää vaniljarahka ja sokeri. Laita seos jääkaappiin.
  2. Valuta ananasrenkaat ja anna kuivaa hetki talouspaperin päällä. Paista ananasrenkaita Oivariini rasvan ja fariinisokerin seoksessa molemmin puolin niin, että ne saavat kullankeltaista väriä pintaansa. (Lisää lopuksi tilkka rommia ananasrenkaille.) Peitä kannella ja pidä lämpiminä lieden syrjällä.
  3. Kokoa annokset juuri ennen tarjoilua. Nosta jokaiselle jälkiruokalautaselle ananasrengas. Lusikoi päälle rahkaseosta. Nosta päälle toinen ananasrengas. Ripota pinnalle kookoshiutaleita.
  4. Tarjoa heti.

Vinkki

Laita ylimääräinen rahkakermaseos tarjolle pieneen kulhoon, josta sitä voi ottaa halutessaan lisää.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 187 kcal
Proteiini 2,4 g
Hiilihydraatti 15,6 g
Rasva 12,6 g
Tyydyttynyt rasva 6,4 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search