
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
-
1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa vaniljaValio maustettu rahka vanilja sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
- ½ dl sokeria
- 3 tlk ananasrenkaita
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 rkl fariinisokeria
- 2 rkl tummaa rommia
Pinnalle
- 1-2 rkl kookoshiutaleita
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Lisää vaniljarahka ja sokeri. Laita seos jääkaappiin.
- Valuta ananasrenkaat ja anna kuivaa hetki talouspaperin päällä. Paista ananasrenkaita Oivariini rasvan ja fariinisokerin seoksessa molemmin puolin niin, että ne saavat kullankeltaista väriä pintaansa. (Lisää lopuksi tilkka rommia ananasrenkaille.) Peitä kannella ja pidä lämpiminä lieden syrjällä.
- Kokoa annokset juuri ennen tarjoilua. Nosta jokaiselle jälkiruokalautaselle ananasrengas. Lusikoi päälle rahkaseosta. Nosta päälle toinen ananasrengas. Ripota pinnalle kookoshiutaleita.
- Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
187 kcal
Proteiini
2,4 g
Hiilihydraatti
15,6 g
Rasva
12,6 g
Tyydyttynyt rasva
6,4 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa