Hyppää sisältöön
Limetti-vaniljaruudut

Limetti-vaniljaruudut

Mitä valmistaa yllätysvieraille? Nopeat rahkaviinerit valmistuu voitaikinasta, maustetusta rahkasta ja säilykehedelmistä.

Limetti-vaniljaruudut

Ainekset

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 pkt (500 g) voitaikinalevyjä

Täyte

  • 1 prk (200 g)
    Valio maustettua rahkaa vanilja
    Valio maustettu rahka vanilja sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
    Valio maustettu rahka 200 g vanilja laktoositon
  • 2 g limetin kuori raastettuna
  • 2-3  (150 g) säilykepäärynän tai -aprikoosin puolikasta

Pinnalle

  • 0 kg tomusokeria

Ohje

  1. Sulata taikinalevyt leivinpaperilla pellillä pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Leikkaa sulaneet levyt kahteen osaan neliöiksi. Valuta säilykehedelmät. Pese limetti kuumalla vedellä ja harjalla, raasta pintakuori ohuelti. Yhdistä kuoriraaste rahkaan.
  3. Levitä vaniljarahkaa taikinaruutujen keskelle. Lisää päälle pieni pala hedelmää.
  4. Paista 200 asteessa n. 20 min.
  5. Jäähdytä peittämättä. Siivilöi päälle tomusokeria

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 300 kcal
Proteiini 4,7 g
Hiilihydraatti 22,7 g
Rasva 21 g
Tyydyttynyt rasva 11,2 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • tomusokeria
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Etsi