Rahka-luumukolmiot

Rahka-luumukolmiot

Voitaikinalevyistä valmistuu nopeasti helppoja tarjottavia kahvin ja joulunaikaan glögin kanssa.

Ainekset20 kpl

20 kpl
1 pkt (500 g)
voitaikinalevyjä
1 prk
n. 1 dl
paistonkestävää luumumarmeladia

Voiteluun

1
kananmuna
sokeria

Ohje

  1. Sulata taikinalevyt leivinpaperilla uunipellillä.
  2. Leikkaa sulaneet levyt ensin kahteen osaan neliöiksi ja sitten kolmioiksi.
  3. Voitele kolmioiden kulmat. Levitä vaniljarahkaa taikinakolmioiden keskelle. Lisää päälle nokare luumumarmeladia. Ripota hieman sokeria kulmiin.
  4. Paista 200 asteessa n. 20 min. Jäähdytä peittämättä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
326 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
72 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)