
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- n. 4 dl (200 g) mustikoita ja/tai vadelmia
- 2 tl sitruunamehua
- ¾ dl sokeria
- 1½ tl vaniljasokeria
-
2 dl
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
- 1 dl talkkunajauhoja
Pinnalle
- ½ dl kaurahiutaleita
- 2 rkl fariinisokeria
Jaa resepti
Ohje
- Sulata pakastemarjat hieman kohmeisiksi. Lisää sitruunamehu ja sokerit. Vaahdota kerma.
- Yhdistä talkkunajauhot ja viimeiseksi vaahdotettu kerma mustikkaseoksen joukkoon. Tarkista makeus. Jaa annoskulhoihin.
- Paahda kaurahiutaleita ja fariinisokeria pannulla miedolla lämmöllä välillä sekoittaen n. 8 min, kunnes hiutaleet ovat saaneet hieman väriä. Jäähdytä seos.
- Koristele annokset rapealla kaurahiutaleseoksella.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
263 kcal
Proteiini
3,2 g
Hiilihydraatti
31,3 g
Rasva
13,7 g
Tyydyttynyt rasva
7,4 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa