Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
2.5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 rkl tomaattipyreetä
- 1 valkosipulin kynsi
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 l vettä
- ½ kasvisliemikuutiota
- 100 g minipastaa
- 1 rkl suurustejauhetta
-
½ prk (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamatonValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
- ½ dl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuullota tomaattisose ja kuorittu, hienonnettu valkosipulin kynsi nopeasti kattilassa Oivariini rasvassa.
- Lisää vesi. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää liemikuution puolikas ja minipasta. Keitä kypsäksi.
- Ripota kattilaan valmis suurustejauhe. Sekoita ja anna kiehua 1 min.
- Lisää Koskenlaskija ja kuumenna.
- Viimeistele hienonnetulla persiljalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
63 kcal
Proteiini
1,9 g
Hiilihydraatti
6,1 g
Rasva
3,4 g
Tyydyttynyt rasva
1,6 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.