Napolin keitto

Napolin keitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Napolin keitto

Napolin keitto

Nopea Napolin keitto saa makua Koskenlaskija juustosta ja on varsinainen arjen pelastaja, joka maistuu koko perheelle.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset3 annosta

3 annosta
1 rkl
tomaattipyreetä
1
valkosipulin kynsi
1 rkl
1 l
vettä
½
kasvisliemikuutiota
2 ½ dl
minipastaa
1 rkl
suurustejauhetta
n. 1/2 prk (à 250 g)
½ dl
persiljaa

Ohje

  1. Kuullota tomaattisose ja kuorittu, hienonnettu valkosipulin kynsi nopeasti kattilassa Oivariini rasvassa.
  2. Lisää vesi. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää liemikuution puolikas ja minipasta. Keitä kypsäksi.
  3. Ripota kattilaan valmis suurustejauhe. Sekoita ja anna kiehua 1 min.
  4. Lisää Koskenlaskija ja kuumenna.
  5. Viimeistele hienonnetulla persiljalla.
Vinkki

Vinkki

* Tarjoa kevyenä ateriana (3 - 4 annosta) tai pääruokakeittona (2 - 3 annosta) rapeakuorisen leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
68 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›