Napolin keitto

Napolin keitto

Nopea Napolin keitto saa makua Koskenlaskija juustosta ja on varsinainen arjen pelastaja, joka maistuu koko perheelle.

15 min
helppo
68 kcal / 100g
3
2

Ainekset3 annosta

3 annosta
1 rkl
tomaattipyreetä
1
valkosipulin kynsi
1 rkl
1 l
vettä
½
kasvisliemikuutiota
2 ½ dl
minipastaa
1 rkl
suurustejauhetta
n. 1/2 prk (à 250 g)
½ dl
persiljaa

Ohje

  1. Kuullota tomaattisose ja kuorittu, hienonnettu valkosipulin kynsi nopeasti kattilassa Oivariini rasvassa.
  2. Lisää vesi. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää liemikuution puolikas ja minipasta. Keitä kypsäksi.
  3. Ripota kattilaan valmis suurustejauhe. Sekoita ja anna kiehua 1 min.
  4. Lisää Koskenlaskija ja kuumenna.
  5. Viimeistele hienonnetulla persiljalla.

Vinkki

* Tarjoa kevyenä ateriana (3 - 4 annosta) tai pääruokakeittona (2 - 3 annosta) rapeakuorisen leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
68 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
3 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
38 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)