Oliivi-juustopalat

Oliivi-juustopalat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Oliivi-juustopalat

Oliivi-juustopalat

Oliivi-juustopalat sopivat mainiosti pikkusuolaisiksi illanistujaisiin viinin kanssa nautittaviksi.Voit kääriä mehevään juustotaikinaan myös muita oliiveja.

Valmistusaika

Työaika
20 min
tekeytyminen
30 min
uunissa
10 min
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Kokenut leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset24 kpl

24 kpl

Taikina

½ rasiaa (à 200 g)
100 g
2 ¼ dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta

Täyte

1 ½ dl (24 kpl)
paprikatäytteisiä oliiveja

Voiteluun ja päälle

kananmunaa
seesaminsiemeniä

Ohje

  1. Sekoita tuorejuustoon pehmeä voi. Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos. Sekoita tasaiseksi.
  2. Muotoile taikina tangoksi ja kääri folioon tai kelmuun. Anna vetäytyä 30 min jääkaapissa
  3. Jaa tanko 24 palaan.
  4. Valuta oliiveista huolella pois irtoneste. Paina taikinapaloihin sormella kolo ja täytä oliiveilla. Muotoile palloiksi siten että oliivi jää sisälle.
  5. Nostele palat uunipellille leivinpaperin päälle. Litistä palloja kevyesti kädellä.
  6. Voitele munalla. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.
  7. Paista 225 asteessa kauniin ruskeiksi, 8 -10 min. Tarjoa alkujuoman, boolin tai glögin kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
363 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
26 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
2,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›