
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
3 dl
Valio Eila® maitojuomaaValio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
- 25 g hiivaa
- 1 tl suolaa
- ½ rkl sokeria
- 2 dl kaurahiutaleita
- 3½-4 dl vehnäjauhoja
-
½ dl (50 g)
Valio Oivariini® juoksevaa laktoositonValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Päälle
- 1-2 (150 g) punasipulia
-
1 rkl (15 g)
Valio Oivariini® juoksevaa laktoositonValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ripaus suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 1 dl oliiveja
- 100 g parmesaania lastuina
- 0 kg gourmet-suolahiutaleita
Voiteluun
-
0 kg
Valio Oivariini® juoksevaa laktoositonValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kädenlämpöiseen maitoon hiiva, suola, sokeri ja kaurahiutaleet. Anna turvota 5 min. Lisää jauhot vähitellen puuhaarukalla sekoittaen. Lisää loppuvaiheessa Oivariini.
- Kaada taikina leivinpaperille uunipellille. Taputtele jauhotetulla kädellä n. 1 cm:n paksuiseksi soikioksi (n. 25 x 35 cm). Peitä leivinliinalla ja kohota.
- Kuullota ohueksi lohkotut punasipulit Oivariini rasvassa paistinpannulla. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria.
- Voitele kohonnut levy Oivariini rasvalla. Levitä sipulit ja puolitetut oliivit levylle. Ripottele leivän päälle juustolastuja; säästä n. 1/4 lastuista ja laita ne pinnalle koristeeksi vasta paiston jälkeen. (Ripota päälle halutessasi vielä hieman gourmet-suolaa.)
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 20 min tai kunnes kypsä. Ripota loput juustolastut leivän pinnalle.
- Tarjoa salaattien ja keittojen kanssa tai illanistujaisherkkuna.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
231 kcal
Proteiini
8,2 g
Hiilihydraatti
25,7 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
2,8 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria myllystä
- gourmet-suolahiutaleita
- Valio Oivariini® juoksevaa laktoositon