Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
3
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 2 dl vettä
- 25 g hiivaa
-
½ rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® paprika-chili tuorejuustoaValio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
- 4 dl vehnäjauhoja
- ¼ tl suolaa
Päälle
- 1 iso punasipuli
-
15 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 250 g kirjolohifileetä
- ½ tl suolaa
- 1-2 tl sitruunamehua
- 0 kg mustapippuria myllystä
-
3 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
½ pussia (à 150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
Jaa resepti
Ohje
- Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää tuorejuusto, vehnäjauhot ja suola. Vaivaa taikinaa, jotta saat siihen sitkoa
- Taputtele taikina pellille leivinpaperin päälle n. 25 x 35 cm:n suorakaiteeksi. Anna kohota liinan alla.
- Valmista sillä aikaa täyte: Hienonna sipuli ja kuullota se voissa pannulla. Nosta pannu levyltä.
- Poista lohifileestä ruodot. Leikkaa fileestä nahattomia, ohuita viipaleita. Lisää viipaleiden päälle sitruunamehua, suolaa ja pippuria.
- Voitele kohonnut pohja Oivariini rasvalla. Levitä pohjalle kerroksittain sipulia ja lohiviipaleita. Lisää juustoraaste.
- Paista uunin keskiosassa 225 asteessa n. 20 min, kunnes pinta on saanut kauniin värin. Tarjoa esim. salaatin kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
197 kcal
Proteiini
9,4 g
Hiilihydraatti
18,2 g
Rasva
9,4 g
Tyydyttynyt rasva
3,1 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.