Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Lohifocaccia

Lohifacaccia on ruokaisampi vaihtoehto leivälle ja se sopii hyvin keveiden sosekeittojen tai kasvissalaatin seuraksi.

Lohifocaccia
Lohifocaccia

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Pohja

  • 2 dl vettä
  • 25 g hiivaa
  • ½ rasiaa (à 200 g)
    Valio Viola® paprika-chili tuorejuustoa
    Valio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
    Valio Viola® kevyt e200 g paprika-chili tuorejuusto laktoositon
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • ¼ tl suolaa

Päälle

  • 1 iso punasipuli
  • 15 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 250 g kirjolohifileetä
  • ½ tl suolaa
  • 1-2 tl sitruunamehua
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • 3 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • ½ pussia (à 150 g)
    Valio mozzarella raastetta
    Valio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
    Valio mozzarella e150 g raaste

Ohje

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää tuorejuusto, vehnäjauhot ja suola. Vaivaa taikinaa, jotta saat siihen sitkoa
  2. Taputtele taikina pellille leivinpaperin päälle n. 25 x 35 cm:n suorakaiteeksi. Anna kohota liinan alla.
  3. Valmista sillä aikaa täyte: Hienonna sipuli ja kuullota se voissa pannulla. Nosta pannu levyltä.
  4. Poista lohifileestä ruodot. Leikkaa fileestä nahattomia, ohuita viipaleita. Lisää viipaleiden päälle sitruunamehua, suolaa ja pippuria.
  5. Voitele kohonnut pohja Oivariini rasvalla. Levitä pohjalle kerroksittain sipulia ja lohiviipaleita. Lisää juustoraaste.
  6. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa n. 20 min, kunnes pinta on saanut kauniin värin. Tarjoa esim. salaatin kera.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 197 kcal
Proteiini 9,4 g
Hiilihydraatti 18,2 g
Rasva 9,4 g
Tyydyttynyt rasva 3,1 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search