Lohifocaccia

Lohifocaccia

1 h
keskitaso
200 kcal / 100g
1
0

Lohifacaccia on ruokaisampi vaihtoehto leivälle ja se sopii hyvin keveiden sosekeittojen tai kasvissalaatin seuraksi.

Ainekset

12 annosta

Pohja

2 dl
vettä
25 g
hiivaa
½ rasiaa (à 200 g)
4 dl
vehnäjauhoja
¼ tl
suolaa

Päälle

1
iso punasipuli
1 rkl
250 g
kirjolohifileetä
½ tl
suolaa
1 - 2 tl
sitruunamehua
mustapippuria myllystä
3 rkl
½ pussia (à 150 g)

Ohje

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää tuorejuusto, vehnäjauhot ja suola. Vaivaa taikinaa, jotta saat siihen sitkoa
  2. Taputtele taikina pellille leivinpaperin päälle n. 25 x 35 cm:n suorakaiteeksi. Anna kohota liinan alla.
  3. Valmista sillä aikaa täyte: Hienonna sipuli ja kuullota se voissa pannulla. Nosta pannu levyltä.
  4. Poista lohifileestä ruodot. Leikkaa fileestä nahattomia, ohuita viipaleita. Lisää viipaleiden päälle sitruunamehua, suolaa ja pippuria.
  5. Voitele kohonnut pohja Oivariini rasvalla. Levitä pohjalle kerroksittain sipulia ja lohiviipaleita. Lisää juustoraaste.
  6. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa n. 20 min, kunnes pinta on saanut kauniin värin. Tarjoa esim. salaatin kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
200 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
10 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
87 mg
D-vitamiini
3 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)