Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 2 dl vettä
- 25 g hiivaa
-
½ rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® kolme pippuria tuorejuustoaValio Viola® kevyt kolme pippuria tuo lempeän pippurista makua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää…
- ½ tl suolaa
- 4½ dl vehnäjauhoja
Päälle
- 1 nippu (5 ) kesäsipulia
- 3-5 valkosipulin kynttä
-
15 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ½ tl suolaa
-
½ rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® kolme pippuria tuorejuustoaValio Viola® kevyt kolme pippuria tuo lempeän pippurista makua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää…
- n. 100 g (1 dl) aurinkokuivattua tomaattia
- 1 dl vihreitä täytettyjä oliiveja
-
100 g (2 dl)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
Pinnalle
- 0 kg basilikan lehtiä
Jaa resepti
Ohje
- Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää tuorejuusto, suola ja jauhot. Vaivaa taikinaa, jotta saat siihen sitkoa. Taputtele taikina jauhotetulla kädellä pellille leivinpaperille n. 25 x 35 cm:n suorakaiteeksi. Anna kohota liinan alla.
- Valmista sillä aikaa täyte: Leikkaa sipulit kahtia ja viipaloi. Hienonna valkosipulit. Kuullota sipulit voissa pannulla keskilämmöllä. Älä ruskista. Nosta pannu levyltä ja lisää suola ja tuorejuusto. Sekoita.
- Levitä kohonneelle pohjalle sipuliseos, hienonnettuja aurinkokuivattuja tomaatteja, viipaloituja oliiveja. Ripota päälle juustoraastetta.
- Paista uunin keskiosassa 225 asteessa n. 15 min, kunnes pinta on saanut kauniin värin. Ripota pinnalle basilikan lehtiä. Tarjoa salaatin kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
184 kcal
Proteiini
7,4 g
Hiilihydraatti
21,3 g
Rasva
7,2 g
Tyydyttynyt rasva
3,3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- basilikan lehtiä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.