Siirry sisältöön
Kahden sipulin focaccia

Kahden sipulin focaccia

Tarjoa tätä herkullista Välimeren herkkua vappubrunssilla tai illanistujaisissa raikkaan salaatin kera.

Kahden sipulin focaccia

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Pohja

  • 2 dl vettä
  • 25 g hiivaa
  • ½ rasiaa (à 200 g)
    Valio Viola® kolme pippuria tuorejuustoa
    Valio Viola® kevyt kolme pippuria tuo lempeän pippurista makua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää…
    Valio Viola® kevyt e200 g kolme pippuria tuorejuusto laktoositon
  • ½ tl suolaa
  • 4½ dl vehnäjauhoja

Päälle

  • 1 nippu (5 ) kesäsipulia
  • 3-5  valkosipulin kynttä
  • 15 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • ½ tl suolaa
  • ½ rasiaa (à 200 g)
    Valio Viola® kolme pippuria tuorejuustoa
    Valio Viola® kevyt kolme pippuria tuo lempeän pippurista makua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää…
    Valio Viola® kevyt e200 g kolme pippuria tuorejuusto laktoositon
  • n. 100 g (1 dl) aurinkokuivattua tomaattia
  • 1 dl vihreitä täytettyjä oliiveja
  • 100 g (2 dl)
    Valio mozzarella raastetta
    Valio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
    Valio mozzarella e150 g raaste

Pinnalle

  • 0 kg basilikan lehtiä

Ohje

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää tuorejuusto, suola ja jauhot. Vaivaa taikinaa, jotta saat siihen sitkoa. Taputtele taikina jauhotetulla kädellä pellille leivinpaperille n. 25 x 35 cm:n suorakaiteeksi. Anna kohota liinan alla.
  2. Valmista sillä aikaa täyte: Leikkaa sipulit kahtia ja viipaloi. Hienonna valkosipulit. Kuullota sipulit voissa pannulla keskilämmöllä. Älä ruskista. Nosta pannu levyltä ja lisää suola ja tuorejuusto. Sekoita.
  3. Levitä kohonneelle pohjalle sipuliseos, hienonnettuja aurinkokuivattuja tomaatteja, viipaloituja oliiveja. Ripota päälle juustoraastetta.
  4. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa n. 15 min, kunnes pinta on saanut kauniin värin. Ripota pinnalle basilikan lehtiä. Tarjoa salaatin kera.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 184 kcal
Proteiini 7,4 g
Hiilihydraatti 21,3 g
Rasva 7,2 g
Tyydyttynyt rasva 3,3 g
Ravintokuitu 2 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • basilikan lehtiä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search