
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
3.6
tähteä viidestä
5 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kananmuna
-
1 prk (200 g)
Valio Eila® kermaviiliäValio laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi.…
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 dl vehnäjauhoja
- ½ dl kauraleseitä
- 1 tl leivinjauhetta
- 1-2 rkl sokeria
- ½ tl kanelia
- 1½ dl (150 g) omenaa raastettuna
Pannulle
-
1-2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Tarjoiluun
-
2 dl
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
- 1 rkl fariinisokeria
- 1 tl vaniljasokeria
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa munan rakenne rikki kulhossa. Lisää kermaviili, Oivariini ja kuivat aineet seoksena. Sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi raastettu omena.
- Laita Oivariinia pikkulettupannulle tai vohveliraudalle, anna ruskistua hiukan. Kaada taikinaa pannulle. Paista kypsäksi molemmin puolin.
- Tarjoa fariinisokerilla ja vaniljasokerilla maustetun kermavaahdon kanssa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
251 kcal
Proteiini
3,7 g
Hiilihydraatti
14,8 g
Rasva
19,5 g
Tyydyttynyt rasva
8,3 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa