Paahdettu BLT

Paahdettu BLT
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Paahdettu BLT

Paahdettu BLT

Pekoni, salaatti, tomaatti - siinä raaka-aineet mehukkaalle klassikkoleivälle.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta

BLT leivät (bacon, lettuce & tomato)

1 pkt (170 g)
amerikanpekonia
1 kpl (200 g)
pihvitomaattia
4 isoa viipaletta
maalaisleipää , esim Fazer
n. 3 rkl
n. ½ prk (à 200 g)
8
salaatinlehteä

Ohje

  1. Paista pekoniviipaleet rapeiksi pannulla.
  2. Viipaloi tomaatti.
  3. Paahda leipäviipaleet paistinpannulla, voitele leivät voilla. Jos paahdat leivät uunissa (muutama min grillivastuksen alla), voitele leivät ennen uuniin laittamista.
  4. Levitä leiville tuorejuusto. Rakenna leivät perinteisesti päällystäen ne pekonilla, salaatilla ja tomaatilla. Voit myös tehdä niistä kerrosleivät (kuvassa), jotka leikataan puoliksi.
  5. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
215 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›