
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 vehnätortillaa
-
1 rasiaa (200 g)
Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoaValio Viola® kevyt ruohosipuli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda lempeää sipulisuutta…
-
200 g
naudan paahtopaistia
- 1 prk (290/160 g) grillattua munakoisoa marinadissa
Voit kokeilla myös - 100 g marinoitua punasipulia
- 1 punainen paprika
- 1 ruukku friseesalaattia
Jaa resepti
Ohje
- Voitele tortillat tuorejuustolla.
- Asettele muut raaka-aineet tasaisesti kerroksittain tortillan päälle. Jätä tortillan uloin reuna n. 3 cm:n matkalta ilman täytteitä.
- Kääri tiukaksi rullaksi sisäreunasta aloittaen. Leikkaa "tyhjät" päädyt pois. Jaa rulla viiteen osaan.
- Tarjoa suolaisena suupalana buffet-pöydässä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
121 kcal
Proteiini
7,8 g
Hiilihydraatti
10,1 g
Rasva
5,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa