Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Paahtopaistirullat

Paahtopaistilla ja kasviksilla täytetty tortillarulla on helppo ja maukas tarjottava rentoihin juhliin tai illanviettoon. Voit myös kääräistä wrapin mukaan evääksi.

Paahtopaistirullat
Paahtopaistirullat

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 4 vehnätortillaa
  • 1 rasiaa (200 g)
    Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoa
    Valio Viola® kevyt ruohosipuli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda lempeää sipulisuutta…
    Valio Viola® kevyt e200 g ruohosipuli tuorejuusto laktoositon
  • 200 g
    naudan paahtopaistia
  • Voit kokeilla myös:
  • 1 prk (290/160 g) grillattua munakoisoa marinadissa
  • 100 g marinoitua punasipulia
  • 1 punainen paprika
  • 1 ruukku friseesalaattia

Ohje

  1. Voitele tortillat tuorejuustolla.
  2. Asettele muut raaka-aineet tasaisesti kerroksittain tortillan päälle. Jätä tortillan uloin reuna n. 3 cm:n matkalta ilman täytteitä.
  3. Kääri tiukaksi rullaksi sisäreunasta aloittaen. Leikkaa "tyhjät" päädyt pois. Jaa rulla viiteen osaan.
  4. Tarjoa suolaisena suupalana buffet-pöydässä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 121 kcal
Proteiini 7,8 g
Hiilihydraatti 10,1 g
Rasva 5,3 g
Tyydyttynyt rasva 2,3 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search