Perinteinen puolukkarahka

Perinteinen puolukkarahka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Perinteinen puolukkarahka

Perinteinen puolukkarahka

Hieman kirpeä puolukkarahka on perinteinen suomalainen jälkiruoka, joka maistuu tuhdinkin aterian päätteeksi.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
2 dl
250 g
4 dl (200 g)
puolukoita
1 dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria

Koristeeksi

puolukoita

Ohje

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää rahka, puolukkasurvos ja sokerit.
  2. Ripota pinnalle puolukoita

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
173 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›