
Valmistusaika
Aktiivinen
50 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g hapankaalia
- 7 dl vettä
- 6 (1 kg) jauhoista perunaa, esim. Rosamunda
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ¼ tl suolaa
- ¼ tl valkopippuria
Jaa resepti
Ohje
- Valuta hapankaali. Laita hapankaali kattilaan ja lisää vesi. Keitä n.10 min kannen alla.
- Lisää joukkoon pieniksi lohkotut perunat ja kerma. Keitä kypsiksi kannen alla, sekoita välillä.
- Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella. Lisää voi ja mausteet. Sekoita tasaiseksi.
- Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
66 kcal
Proteiini
1,2 g
Hiilihydraatti
7,8 g
Rasva
3,1 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa