Peruna-hapankaalipyre

Peruna-hapankaalipyre
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Peruna-hapankaalipyre

Peruna-hapankaalipyre

Hapankaali antaa pikantin maun perunasoseelle. Se sopii monien liha- ja kalaruokien lisäkkeeksi.

Valmistusaika

Työaika
50 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 rasia (400 g)
hapankaalia
n. 7 dl
vettä
6 (1 kg)
jauhoista perunaa , esim. Rosamunda
2 dl
50 g
¼ tl
suolaa
¼ tl
valkopippuria

Ohje

  1. Valuta hapankaali. Laita hapankaali kattilaan ja lisää vesi. Keitä n.10 min kannen alla.
  2. Lisää joukkoon pieniksi lohkotut perunat ja kerma. Keitä kypsiksi kannen alla, sekoita välillä.
  3. Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella. Lisää voi ja mausteet. Sekoita tasaiseksi.
  4. Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.
Lisukkeeksi
Täytetyt pihvit ja päärynä-konjakkisiirappi
50 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
66 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›