Siirry sisältöön
Lämmin hapankaalisalaatti

Lämmin hapankaalisalaatti

Hapankaalisalaatti on oiva lisäke erilaisille liharuoille ja se valmistuu nopeasti.

Lämmin hapankaalisalaatti

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 400 g hapankaalia
  • 1 prk (120 g)
    Valio smetanaa
    Valio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
    Valio smetana 120 g laktoositon
  • 1 punasipuli hienonnettuna
  • 1 rkl hunajaa
  • 2 valkosipulin kynttä
  • ½ dl tilliä

Ohje

  1. Sekoita hapankaalin joukkoon muut ainekset. Kuumenna.
  2. Tarjoa liharuokien kanssa. Sopii myös kylmänä tarjottavaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 92 kcal
Proteiini 1,2 g
Hiilihydraatti 5,7 g
Rasva 6,9 g
Tyydyttynyt rasva 4 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search