Peruna-juustosalaatti

Peruna-juustosalaatti

Kevyt peruna-juustosalaatti sopii sellaisenaan pikkuruoaksi tai lisäkkeeksi erilaisille liha- tai kalaruoille. Kokeile kesällä myös grilliruokien lisänä.

Ainekset6 annosta

6 annosta
8 (keskikokoista)
perunaa
1
punasipuli
1 dl
hienonnettua ruohosipulia
1 prk (180 g)
1 prk (50/35 g)
kapriksia liemineen
2 dl
1 rasia (200 g)
2 rkl
sitruunamehua
1 rkl
sokeria
mustapippuria myllystä
suolaa

Koristeluun

ruohosipulia

Ohje

  1. Keitä, jäähdytä ja kuori perunat. Leikkaa ne isohkoiksi kuutioiksi
  2. Hienonna punasipuli ja ruohosipuli. Valuta juustokuutiot.
  3. Sekoita jogurtti, tuorejuusto ja mausteet keskenään.
  4. Pane salaattiainekset ja jogurtti-tuorejuustoseos kulhoon. Sekoita hyvin.
  5. Ripottele pinnalle runsaasti ruohosipulisilppua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
94 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›