
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 3 dl laktoositonta perunamuusia
- 1 (50 g) sipuli
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön kermaviiliä laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Valio Keittiön laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti…
- 2 kananmunaa
- 1 dl quinoajauhoja
- ½ tl suolaa
Paistamiseen
-
Valio Oivariini® juoksevaa laktoositonValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 3 dl laktoositonta perunamuusia
- 1 (50 g) sipuli
- 1 prk (200 g) Valio Keittiön kermaviiliä laktoositon
- 2 kananmunaa
- 1 dl quinoajauhoja
- ½ tl suolaa
Paistamiseen
- Valio Oivariini® juoksevaa laktoositon
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita ainekset keskenään; lisää sipuli aivan pieniksi kuutioiksi leikattuna. Anna taikinan turvota 15 min.
- Paista ohukaispannulla keskilämmöllä paksuhkoja lettuja.
- Tarjoa kuumina esim. puolukkasurvoksen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
110 kcal
Proteiini
4,5 g
Hiilihydraatti
10,7 g
Rasva
5,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® juoksevaa laktoositon
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.