Pesto-kanakiusaus

Pesto-kanakiusaus
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Pesto-kanakiusaus

Pesto-kanakiusaus

Välimerellinen pesto maustaa kanakiusauksen helposti ja maukkaasti. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Valmistusaika

Työaika
25 min
uunissa
1 h
Yhteensä
1 h 25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
2 pussia (à 500 g)
peruna-sipulisekoitusta (pakaste)
300 g
marinoitua broilerifileetä
1 dl
pestoa , esim. alla Genovese
1 tl
sitruunapippuria
1 prk (3,3 dl)
1/2 - 1 pussia (à 150 g)

Ohje

  1. Kaada 1 pussi peruna-sipulisekoitusta laakeaan uunivuokaan.
  2. Ruskista pieniksi suikaleiksi leikatut broilerifileet pannulla. Lisää niiden joukkoon valmis pestokastike, sitruunapippuri ja ruokakerma. Kuumenna välillä sekoitellen.
  3. Kaada broileriseos perunoiden päälle uunivuokaan. Lisää myös puolet juustoraasteesta. Nostele seosta hiukan, jotta ainekset sekoittuvat.
  4. Kaada toinen pussi peruna-sipulisekoitusta ja loput juustoraasteesta vuokaan. Nostele varovasti seosta, jotta ainekset sekoittuvat.
  5. Paista 200 asteessa 1 t - 1 t 15 min (tarkista ruoan kypsyys).

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
125 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›