
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 pussia (à 500 g) peruna-sipulisekoitusta (pakaste)
- 300 g marinoitua broilerifileetä
- 1 dl pestoa, esim. alla Genovese
- 1 tl sitruunapippuria
-
1 prk (3,3 dl)
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
-
½-1 pussia (à 150 g)
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
Jaa resepti
Ohje
- Kaada 1 pussi peruna-sipulisekoitusta laakeaan uunivuokaan.
- Ruskista pieniksi suikaleiksi leikatut broilerifileet pannulla. Lisää niiden joukkoon valmis pestokastike, sitruunapippuri ja ruokakerma. Kuumenna välillä sekoitellen.
- Kaada broileriseos perunoiden päälle uunivuokaan. Lisää myös puolet juustoraasteesta. Nostele seosta hiukan, jotta ainekset sekoittuvat.
- Kaada toinen pussi peruna-sipulisekoitusta ja loput juustoraasteesta vuokaan. Nostele varovasti seosta, jotta ainekset sekoittuvat.
- Paista 200 asteessa 1 t - 1 t 15 min (tarkista ruoan kypsyys).
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
126 kcal
Proteiini
6,4 g
Hiilihydraatti
8,5 g
Rasva
7,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,8 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa