Porsaan sisäfileetä tapenadekuorrutteella

Porsaan sisäfileetä tapenadekuorrutteella
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Porsaan sisäfileetä tapenadekuorrutteella

Porsaan sisäfileetä tapenadekuorrutteella

Alunperin ranskalainen tapenade tuo tässä ohjeessa makua porsaanfileelle.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
35 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
600 g
porsaan sisäfileetä
1 rkl
½ tl
mustapippuria myllystä
100 g
valmista tapenade-tahnaa

Ohje

  1. Poista porsaanfileestä kalvot. Ruskista filee kauttaaltaan Oivariini rasvassa kuumalla pannulla.
  2. Mausta filee mustapippurilla ja levitä pintaan tapenadetahna.
  3. Kypsennä filee uunissa 175 asteessa 35 - 40 min.
  4. Tarjoile lisäkkeenä höyrytettyjä kasviksia tai uunijuureksia.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
186 kcal
Proteiini
19 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.