Porsaan sisäfileetä tapenadekuorrutteella

Porsaan sisäfileetä tapenadekuorrutteella

Alunperin ranskalainen tapenade tuo tässä ohjeessa makua porsaanfileelle.

45 min
helppo
186 kcal / 100g
0
0

Ainekset4 annosta

4 annosta
600 g
porsaan sisäfileetä
1 rkl
½ tl
mustapippuria myllystä
100 g
valmista tapenade-tahnaa

Ohje

  1. Poista porsaanfileestä kalvot. Ruskista filee kauttaaltaan Oivariini rasvassa kuumalla pannulla.
  2. Mausta filee mustapippurilla ja levitä pintaan tapenadetahna.
  3. Kypsennä filee uunissa 175 asteessa 35 - 40 min.
  4. Tarjoile lisäkkeenä höyrytettyjä kasviksia tai uunijuureksia.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
186 kcal
Proteiini
19 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
12 g
Suola
0,2 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
44 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)