Porsaannoisetit pippurikermakastikkeessa

Porsaannoisetit pippurikermakastikkeessa

30 min
helppo
110 kcal / 100g
4
5

Porsaanlihasta saat helposti ja nopeasti hyvän päivällisen. Juustoisen pippurinen kastike saa makunsa maustetusta ruokakermasta.

Ainekset

4 annosta
600 g
porsaan sisäfileetä (maustamatonta)
1 - 2 rkl
ripaus
suolaa
1 iso (200 g)
punainen paprika
2 dl
1 prk (2,5 dl)

Ohje

  1. Ota liha huoneenlämpöön n. 1/2 tuntia ennen valmistusta. Poista fileestä mahdollinen rasva ja kalvot. Leikkaa filee 1 1/2 cm:n viipaleiksi. Painele pihvejä kevyesti kädellä.
  2. Paista pannulla Oivariini rasvassa molemmin puolin yht. n. 4 min. Mausta suolalla. Lisää pieniksi kuutioiksi leikattu paprika. Anna sen kuullottua hetkisen ennen nesteen lisäystä.
  3. Lisää pannulle omenatäysmehu ja ruokakerma. Anna kiehua hiljalleen kannen alla n. 5 min.
  4. Tarjoa kasvis-juustoröstien ja tomaatti-punasipulisalaatin kera.
Lisukkeeksi
Kasvis-juustoröstit
30 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
110 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
19 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)