Porsaannoisetit pippurikermakastikkeessa

Porsaannoisetit pippurikermakastikkeessa
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Porsaannoisetit pippurikermakastikkeessa

Porsaannoisetit pippurikermakastikkeessa

Porsaanlihasta saat helposti ja nopeasti hyvän päivällisen. Juustoisen pippurinen kastike saa makunsa maustetusta ruokakermasta.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
600 g
porsaan sisäfileetä (maustamatonta)
1 - 2 rkl
ripaus
suolaa
1 iso (200 g)
punainen paprika
2 dl
1 prk (2,5 dl)

Ohje

  1. Ota liha huoneenlämpöön n. 1/2 tuntia ennen valmistusta. Poista fileestä mahdollinen rasva ja kalvot. Leikkaa filee 1 1/2 cm:n viipaleiksi. Painele pihvejä kevyesti kädellä.
  2. Paista pannulla Oivariini rasvassa molemmin puolin yht. n. 4 min. Mausta suolalla. Lisää pieniksi kuutioiksi leikattu paprika. Anna sen kuullottua hetkisen ennen nesteen lisäystä.
  3. Lisää pannulle omenatäysmehu ja ruokakerma. Anna kiehua hiljalleen kannen alla n. 5 min.
  4. Tarjoa kasvis-juustoröstien ja tomaatti-punasipulisalaatin kera.
Lisukkeeksi
Kasvis-juustoröstit
30 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
110 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›