Possupihvit ja mokkavoi

Possupihvit ja mokkavoi
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Possupihvit ja mokkavoi

Possupihvit ja mokkavoi

Kahvin aromi ei kuulu ainoastaan jälkiruokapöytään. Mokkavoi on loistava makupari possun ja lampaan kanssa, joka valmistuu kolmesta raaka-aineesta.

Valmistusaika

Työaika
40 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
600 g
porsaan sisäfileetä
2 rkl
suolaa , mustapippuria myllystä

Mokkavoi

250 g
1 dl
vahvaa Parisien -kahvijuomaa
1 tl
rosépippuria

Ohje

  1. Valmista ensin mokkavoi. Tee sitä kerralla reilumpi annos. Mokkavoi säilyy jääkaapissa tai pakastimessa
  2. Vaahdota huoneenlämpöinen voi sähkövatkaimella. Lisää huoneenlämpöinen kahvijuoma 3 erässä välillä vatkaten. Hienonna pippurit. Mausta.
  3. Ota leivinpaperista uunipellin kokoinen pala. Kaada maustevoi sen keskelle. Taita paperi kahtia. Pidä alemman paperin reunasta kiinni ja työnnä muovilastalla tai isolla viivoittimella voi tangoksi.
  4. Kääri paperi rullalle ja sulje paperin päät tiukasti. Pakkaa muovipussiin tai folioon. Pane tanko jääkaappiin tai pakastimeen kovettumaan. Leikkaa napeiksi tarjolle. Mokkavoiannoksesta tulee 25 - 30 nappia.
  5. Leikkaa liha n. 2 - 3 cm:n paksuisiksi pihveiksi. Paista kummaltakin puolelta kypsäksi Oivariini rasvassa. Mausta.
  6. Tarjoa pihvien kanssa mokkavoita.
Vinkki

Vinkki

* Voit myös pursottaa vasta valmistettua mokkavoita pihvien päälle ruusukkeeksi. Tee lopusta mokkavoista tankoja ylläolevan ohjeen mukaan.* Mokkavoi sopii myös lampaanlihalle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
280 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
26 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.