Possupihvit ja mokkavoi

Possupihvit ja mokkavoi

40 min
keskitaso
280 kcal / 100g
2
2

Kahvin aromi ei kuulu ainoastaan jälkiruokapöytään. Mokkavoi on loistava makupari possun ja lampaan kanssa, joka valmistuu kolmesta raaka-aineesta.

Ainekset

4 annosta
600 g
porsaan sisäfileetä
2 rkl
suolaa , mustapippuria myllystä

Mokkavoi

250 g
1 dl
vahvaa Parisien -kahvijuomaa (2 mittaa/kuppi)
1 tl
rosépippuria

Ohje

  1. Valmista ensin mokkavoi. Tee sitä kerralla reilumpi annos. Mokkavoi säilyy jääkaapissa tai pakastimessa
  2. Vaahdota huoneenlämpöinen voi sähkövatkaimella. Lisää huoneenlämpöinen kahvijuoma 3 erässä välillä vatkaten. Hienonna pippurit. Mausta.
  3. Ota leivinpaperista uunipellin kokoinen pala. Kaada maustevoi sen keskelle. Taita paperi kahtia. Pidä alemman paperin reunasta kiinni ja työnnä muovilastalla tai isolla viivoittimella voi tangoksi.
  4. Kääri paperi rullalle ja sulje paperin päät tiukasti. Pakkaa muovipussiin tai folioon. Pane tanko jääkaappiin tai pakastimeen kovettumaan. Leikkaa napeiksi tarjolle. Mokkavoiannoksesta tulee 25 - 30 nappia.
  5. Leikkaa liha n. 2 - 3 cm:n paksuisiksi pihveiksi. Paista kummaltakin puolelta kypsäksi Oivariini rasvassa. Mausta.
  6. Tarjoa pihvien kanssa mokkavoita.

Vinkki

* Voit myös pursottaa vasta valmistettua mokkavoita pihvien päälle ruusukkeeksi. Tee lopusta mokkavoista tankoja ylläolevan ohjeen mukaan.* Mokkavoi sopii myös lampaanlihalle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
280 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
26 g
Suola
0,5 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
5 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)