Pinja-pistaasikuorrutetut possupihvit

Pinja-pistaasikuorrutetut possupihvit

Rapealla kuorrutuksella hunnutetut porsaan sisäfileepihvit sopivat viikonloppuruoaksi.

Ainekset8 annosta

8 annosta
1 kg
porsaan sisäfileetä
1 pussi (80 g)
pistaasipähkinöitä
1 pussi (50 g)
pinjansiemeniä
1 rkl
sokeria
½ pussia (à 150 g)
2 rkl
karkeaa sinappia (esim. Dijon)
½ dl
hienonnettua persiljaa

Paistamiseen

2 - 3 rkl
suolaa , mustapippuria

Ohje

  1. Ota liha huoneenlämpöön n. 1/2 t ennen valmistusta. Poista kalvot. Leikkaa fileet 4 - 5 cm:n paloiksi. Nuiji kevyesti.
  2. Kuori pistaasipähkinät. Paahda kevyesti pistaasipähkinät, pinjansiemenet ja sokeri kuivalla paistinpannulla. Varo, ettei seos pala. Jauha jäähtynyt seos tasaiseksi monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella. Lisää joukkoon juustoraaste, sinappi ja persilja. Sekoita.
  3. Ruskista fileepalat molemmin puolin rasvassa. Mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä uunipannulle leivinpaperin päälle. Levitä palojen pinnalle pinja-pistaasiseos. Kypsennä uunissa 200 asteessa 8 - 10 min.
  4. Tarjoa esim. Skånen perunoiden kanssa.
Lisukkeeksi
Skånen perunat
50 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
190 kcal
Proteiini
20 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g
Kalsium
98 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›