Jogurttimarinoitu grillipossu

Jogurttimarinoitu grillipossu
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Jogurttimarinoitu grillipossu

Jogurttimarinoitu grillipossu

Jogurttimarinaadissa possu mureutuu meheväksi ja saa pehmeän täyteläisen maun. Grillattuna pihvit tuovat kesäistä luonnetta koko aterialle.

Valmistusaika

Työaika
50 min
marinointi
12 h
Yhteensä
12 h 50 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
8 (n. 1 1/2 kg)
kasslerpihviä

tai 8 porsaan kyljystä

Ranch-marinadi

400 g
Valio Bulgarian jogurttia

tai 1 prkValio turkkilaista jogurttia
3
valkosipulin kynttä hienonnettuna
½ dl
karkeaa Dijon-sinappia
1 dl
hienonnettua persiljaa
1 tl
rouhittua mustapippuria
1 tl
suolaa

Lisäksi

gourmet-suolahiutaleita

Ohje

  1. Kuivaa liha talouspaperilla.
  2. Sekoita marinadin ainekset keskenään.
  3. Laita kyljykset tukevaan muovipussiin (tai isoon kulhoon). Lisää marinadi. Sulje pussi huolellisesti. Kääntele pussia, jotta marinadi sekoittuu tasaisesti.
  4. Anna maustua kylmässä mielellään seuraavaan päivään.
  5. Nostele kyljykset marinadista yksitellen, jolloin ylimääräinen marinadi jää pois.
  6. Ruskista kyljykset nopeasti parilalla tai kuivalla, pinnoitetulla, kuumalla pannulla. Jatka kypsentämistä grillissä grillikuvun alla tai uunin keskitasolla 175 asteessa n. 40 min tai kunnes liha on kypsää.
  7. Mausta gourmet-suolahiutaleilla.
  8. Tarjoa Campfire beans -lisäkkeen ja Coleslaw-salaatin kanssa.
Alkuun
Coleslaw
4 h 30 min
Jälkeen
Mansikkatäytteiset muurikkaletut
1 h 30 min
Lisukkeeksi
Campfire beans
25 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
245 kcal
Proteiini
21 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.