Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
3.67
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 kananmunaa
- 1 dl sokeria
-
1 dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1½ dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 2 dl (120 g) punaherukoita
Koristeluun
- 0 kg valkosuklaata
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon Oivariini, jauho-leivinjauheseos ja punaherukat. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Jaa se pieniin muffinipellin syvennyksiin tai amerikanmuffinivuokiin.
- Paista uunin keskiosassa 225 asteessa n. 10 min tai kunnes kypsiä
- Valuta koristeraitoja sulatetusta valkosuklaasta jäähtyneiden muffineiden pinnalle.
GLUTEENITON
- Korvaa vehnäjauhot gluteenittomalla jauhoseoksella.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
309 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
31,9 g
Rasva
17,4 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- valkosuklaata
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.