Punaherukkamuffinit

Punaherukkamuffinit

Herkuttele näillä kirpakoilla punaherukkamuffineilla vaikka iltapäiväteen kera.

Ainekset12 kpl

12 kpl
2
kananmunaa
1 dl
sokeria
1 dl
1 ½ dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
2 dl
punaherukoita

Koristeluun

valkosuklaata

Ohje

  1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon Oivariini, jauho-leivinjauheseos ja punaherukat. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Jaa se pieniin muffinipellin syvennyksiin tai amerikanmuffinivuokiin.
  2. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa n. 10 min tai kunnes kypsiä
  3. Valuta koristeraitoja sulatetusta valkosuklaasta jäähtyneiden muffineiden pinnalle.
  4. GLUTEENITON

  5. * Korvaa vehnäjauhot gluteenittomalla jauhoseoksella.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
315 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
18 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
111 mg
D-vitamiini
4 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)