Punajuuri-perunagratiini

Punajuuri-perunagratiini
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Punajuuri-perunagratiini

Punajuuri-perunagratiini

Mehevä Punajuuri-perunagratiini on maistuva talvinen lisäke liha- ja kalaruoille.

Valmistusaika

Työaika
25 min
uunissa
1 h 30 min
Yhteensä
1 h 55 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
4-5 (500 g)
punajuuria
6-7 (500 g)
perunoita
2
sipulia
½ dl
rikottuja ohrasuurimoita
1 prk (3,3 dl)
1 pussi (150 g)
1 ½ tl
suolaa
¼ tl
rouhittua mustapippuria
2 tl
kirveliä

Ohje

  1. Kuori punajuuret, perunat ja sipulit. Raasta karkeaksi raasteeksi esim. monitoimikoneella.
  2. Sekoita kaikki aineet keskenään. Kaada seos voideltuun 2 litran vuokaan. Kypsennä 175 asteessa noin 1 1/2 tuntia. Painele pari kertaa paiston aikana. Peitä alumiinifoliolla jos pinta tummuu liikaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
108 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›