Punajuuri-perunagratiini

Punajuuri-perunagratiini

1 h 55 min
keskitaso
108 kcal / 100g
0
0

Mehevä Punajuuri-perunagratiini on maistuva talvinen lisäke liha- ja kalaruoille.

Ainekset

6 annosta
4-5 (500 g)
punajuuria
6-7 (500 g)
perunoita
2
sipulia
½ dl
rikottuja ohrasuurimoita
1 prk (3,3 dl)
1 pussi (150 g)
1 ½ tl
suolaa
¼ tl
rouhittua mustapippuria
2 tl
kirveliä

Ohje

  1. Kuori punajuuret, perunat ja sipulit. Raasta karkeaksi raasteeksi esim. monitoimikoneella.
  2. Sekoita kaikki aineet keskenään. Kaada seos voideltuun 2 litran vuokaan. Kypsennä 175 asteessa noin 1 1/2 tuntia. Painele pari kertaa paiston aikana. Peitä alumiinifoliolla jos pinta tummuu liikaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
108 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
6 g
Suola
0,9 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
67 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)