Siirry sisältöön
Purjo-perunakeitto

Purjo-perunakeitto

Arjen nopein sosekeitto syntyy pakastekasviksista. Sulatejuusto tuo keittoon täyteläisyyttä. 

Purjo-perunakeitto

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 12 dl vettä
  • 1 liha-juuresliemikuutio
  • 2 pussia (à 400 g) peruna-purjosekoitusta
  • ½ rasiaa (à 400 g)
    Valio Polar® 9% levittyvää sulatejuustoa
    Valio Polar® 9 % sulatejuusto on kevyt ja miellyttävästi levittyvä, voimakkaan ja raikkaan makuinen sulatejuusto.…
    Valio Polar® Levittyvä 9 % e400 g maustamaton sulatejuusto laktoositon
  • ½ dl tuoretta persiljaa

Ohje

  1. Lisää kiehuvaan veteen liemikuutio ja peruna-purjosekoitus. Anna kiehua kannen alla aivan kypsäksi
  2. Soseuta sauvasekoittimella. Lisää paloiteltu juusto. Sekoita, kunnes se on sulanut.
  3. Tarkista maku. Lisää hienonnettu persilja.

Vinkki

Voit valmistaa keiton myös tuoreista perunoista ja purjosipulista.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 34 kcal
Proteiini 2,3 g
Hiilihydraatti 4,8 g
Rasva 1 g
Tyydyttynyt rasva 0,5 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search