![Purjo-perunakeitto](https://cdn-wp.valio.fi/valio-fi/2023/04/32827-purjo-perunakeitto-800x600.jpeg)
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 12 dl vettä
- 1 liha-juuresliemikuutio
- 2 pussia (à 400 g) peruna-purjosekoitusta
-
½ rasiaa (à 400 g)
Valio Polar® 9% levittyvää sulatejuustoaValio Polar® 9 % sulatejuusto on kevyt ja miellyttävästi levittyvä, voimakkaan ja raikkaan makuinen sulatejuusto.…
- ½ dl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Lisää kiehuvaan veteen liemikuutio ja peruna-purjosekoitus. Anna kiehua kannen alla aivan kypsäksi
- Soseuta sauvasekoittimella. Lisää paloiteltu juusto. Sekoita, kunnes se on sulanut.
- Tarkista maku. Lisää hienonnettu persilja.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
34 kcal
Proteiini
2,3 g
Hiilihydraatti
4,8 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0,5 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.