Purjo-perunakeitto

Purjo-perunakeitto

20 min
keskitaso
41 kcal / 100g
3
2

Arjen nopein sosekeitto syntyy pakastekasviksista. Sulatejuusto tuo keittoon täyteläisyyttä. 

Ainekset

6 annosta
12 dl
vettä
1
liha-juuresliemikuutio
2 pussia (à 400 g)
peruna-purjosekoitusta
½ rasiaa (à 400 g)
½ dl
persiljaa

Ohje

  1. Lisää kiehuvaan veteen liemikuutio ja peruna-purjosekoitus. Anna kiehua kannen alla aivan kypsäksi
  2. Soseuta sauvasekoittimella. Lisää paloiteltu juusto. Sekoita, kunnes se on sulanut.
  3. Tarkista maku. Lisää hienonnettu persilja.

Vinkki

* Voit valmistaa keiton myös tuoreista perunoista ja purjosipulista.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
41 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
1 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
55 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)