
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
4.17
tähteä viidestä
12 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
150 g
Valio voita sulatettunaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3 dl sokeria
-
1 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
-
1 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 2 kananmunaa
- 6 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
Täyte
- 4 (750 g) omenaa
- 2 rkl sokeria
- 1 tl kanelia
-
250 g
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
-
1 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- 1 kananmuna
- ½ dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
Tarjoiluun
-
0 kg
Valio Vanilla™ vaniljakastikettaValio Vanilla™ vaniljakastike on lempeän täyteläinen ja miellyttävän paksu vaniljakastike, joka sopii monen herkun kanssa…
Jaa resepti
Ohje
- Esikäsittele ensin omenat: Kuori, poista siemenkodat ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
- Sekoita voisula, sokeri, kerma, maito ja munat. Siivilöi lopuksi joukkoon vehnäjauho-leivinjauheseos. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
- Levitä taikina uunipannulle leivinpaperin päälle. Lisää ohuet omenaviipaleet tasaisesti pohjan päälle. Ripota niille sokeria ja kanelia (käytä sokeria omenoiden happamuuden mukaan).
- Sekoita rahkaan loput aineet. Levitä seos omenaviipaleille.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 35 min tai kunnes kypsä.
MARJAPIIRAKKA
- Korvaa omenat marjoilla, esim. 6 - 7 dl puolukoita tai punaherukoita. Käytä sokeria n. 1 dl. Jätä kaneli pois
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
202 kcal
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatti
29,1 g
Rasva
7,2 g
Tyydyttynyt rasva
3,9 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Vanilla™ vaniljakastiketta