Rahkapullat on monen suosikki kahvileipä, mutta miten olisi rahkasämpylä suolaisen ystävälle samaan tapaan. Täytteitä voi helposti varioida oman makunsa mukaisiksi, tässä ohjeessa täytteet ovat välimerellisestä makumaailmasta.
n. 8 dl | vehnäjauhoja |
2 pussia (à 11 g) | kuivahiivaa |
1 ½ tl | suolaa |
4 dl | vettä |
1 dl | oliiviöljyä |
1 varsi | tuoretta rosmariinia hienonnettuna |
1 dl | vihreitä oliiveja |
Voiteluun | |
---|---|
1 | kananmuna |
Täyte | |
1 ½ prk (à 200 g) | |
1 | kananmuna |
ripaus | suolaa |
mustapippuria myllystä | |
1/2 - 1 pkt (à 100 g) | parmankinkkua |
10 | aurinkokuivattua tomaattia |
1 varsi | tuoretta rosmariinia hienonnettuna |
Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.