Siirry sisältöön
Raikas raejuustosalaatti

Raikas raejuustosalaatti

Raikas raejuusto salaatti sopii kevyeksi, proteiinipitoiseksi välipalaksi tai lisukesalaatiksi liha- ja kalaruoille.

Raikas raejuustosalaatti

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 ruukku salaattia
  • ½ kurkkua
  • ½  (600 g) makeaa melonia esim. cantaloupe
  • 1 prk (200 g)
    Valio raejuustoa
    Rasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
    Valio raejuusto 200 g rasvaton laktoositon
  • 1 dl (75 g) kivettömiä kalamata-oliiveja
  • 0 kg tuoretta basilikaa
  • 0 kg oliiviöljyä
  • 0 kg sitruunamehua
  • 0 kg mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Pese, kuivaa ja revi salaatti. Paloittele kurkku ja meloni. Laita ainekset salaattivadille.
  2. Lisää päälle valutettu raejuusto, oliivit ja basilikaa. Valuta päälle oliiviöljyä ja sitruunamehua. Mausta mustapippurilla.

Vinkki

Voit ottaa meloniraudalla myös melonista palloja.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 32 kcal
Proteiini 2,9 g
Hiilihydraatti 1,7 g
Rasva 1,4 g
Tyydyttynyt rasva 0,2 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • tuoretta basilikaa
  • oliiviöljyä
  • sitruunamehua
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search