Rapea ruis-mustikkarahka

Rapea ruis-mustikkarahka
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Rapea ruis-mustikkarahka

Rapea ruis-mustikkarahka

Mustikkarahka on herkullinen jälkiruoka tai välipala, joka saa uuden makuvivahteen fariinisokerista. Rapeat hapankorppumurut tuovat jälkiruokaan suutuntumaa ja ihanan rukiista makua.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset3 annosta

3 annosta
3 (30 g)
hapankorppua
1 ½ dl
1 prk (200 g)
2 rkl
fariinisokeria
2 dl
pakastemustikoita

Ohje

  1. Murenna hapankorput.
  2. Vaahdota kerma. Yhdistä rahka, fariinisokeri ja kohmeiset mustikat. Lisää lopuksi kermavaahto.
  3. Jaa annosmaljoihin. Ripottele hapankorppumuru annosten pinnalle juuri ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
174 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›