Rapea ruis-mustikkarahka

Rapea ruis-mustikkarahka

10 min
helppo
174 kcal / 100g
1
0

Mustikkarahka on herkullinen jälkiruoka tai välipala, joka saa uuden makuvivahteen fariinisokerista. Rapeat hapankorppumurut tuovat jälkiruokaan suutuntumaa ja ihanan rukiista makua.

Ainekset

3 annosta
3 (30 g)
hapankorppua
1 ½ dl
1 prk (200 g)
2 rkl
fariinisokeria
2 dl
pakastemustikoita

Ohje

  1. Murenna hapankorput.
  2. Vaahdota kerma. Yhdistä rahka, fariinisokeri ja kohmeiset mustikat. Lisää lopuksi kermavaahto.
  3. Jaa annosmaljoihin. Ripottele hapankorppumuru annosten pinnalle juuri ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
174 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
11 g
Suola
0,2 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
6 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)