
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 viipaletta ruispaahtoleipää
- 3 rkl amerikkalaista kurkkusalaattia
-
75 g
Valio Koskenlaskija® kylmäsavuporo sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 2 viipaletta savukinkkua
Jaa resepti
Ohje
- Aseta leivät työlaudalle. Levitä leiville kurkkusalaatti.
- Leikkaa juusto viipaleiksi. Lisää juusto- sekä halutessasi myös kinkkuviipaleet kahdelle leivälle. Aseta päälle toiset leipäviipaleet.
- Nosta toastit voileipägrilliin, paistinpannulle tai grilliparilalle. Paista, kunnes leivät ovat kuumia ja kauniin ruskeita.
- Tarjoa kylmän maidon kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
240 kcal
Proteiini
10,3 g
Hiilihydraatti
26,1 g
Rasva
9,7 g
Tyydyttynyt rasva
5,5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa