
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annos
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 ruisleipänen esim. ruispala
-
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
- jääsalaattia
-
3-4 viipaletta
Valio Oltermanni® 17% juustoaValio Oltermanni® on Suomen suosituin kermajuusto, ja sen mieto ja kermainen maku on etenkin lapsiperheiden…
- paprikaa
- kurkkua
- 1 ruisleipänen esim. ruispala
- Valio Oivariini® rasvaa
- jääsalaattia
- 3-4 viipaletta Valio Oltermanni® 17% juustoa
- paprikaa
- kurkkua
Jaa resepti
Ohje
- Voitele ruisleivän molemmat puolikkaat ohuelti Oivariini rasvalla. Lado päälle salaatinlehtiä.
- Lisää juustoviipaleita sekä paprika- ja kurkkuviipaleita.
- Tarjoa maidon tai kaakaon kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
252 kcal
Proteiini
12,1 g
Hiilihydraatti
36 g
Rasva
4,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
8 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® rasvaa
- jääsalaattia
- paprikaa
- kurkkua
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.