Siirry sisältöön
Ruusukaalivuoka

Ruusukaalivuoka

Ruusukaalivuoka mehevöityy ja saa makua Koskenlaskija sulatejuustosta. Tarjoa lisäkeruokana.

Ruusukaalivuoka

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Kuumenna vesi pienessä kattilassa. Lisää sokeri ja suola.
  2. Huuhtele ruusukaalit. Poista kannat ja huonot lehdet. Lisää kiehuvaan veteen ja keitä koosta riippuen 3 - 5 min (al dente).
  3. Voitele uunivuoka. Levitä ruusukaalit uunivuokaan. Viipaloi juusto 2 - 3 mm:n paksuisiksi siivuiksi. Kuorruta niillä ruusukaalit.
  4. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 10 min.
  5. Tarjoa liha- tai kalaruoan lisukkeena.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 53 kcal
Proteiini 2,7 g
Hiilihydraatti 1,6 g
Rasva 3,7 g
Tyydyttynyt rasva 2 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search