Ruusukaalivuoka

Ruusukaalivuoka
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Ruusukaalivuoka

Ruusukaalivuoka

Ruusukaalivuoka mehevöityy ja saa makua Koskenlaskija sulatejuustosta. Tarjoa lisäkeruokana.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
10 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
5 dl
vettä
2 tl
sokeria
½ tl
suolaa
500 g
ruusukaalia
1 rkl
½ pkt (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® kylmäsavuporo sulatejuustoa

tai 0.5 pktValio Koskenlaskija® viherpippuri sulatejuustoa

Ohje

  1. Kuumenna vesi pienessä kattilassa. Lisää sokeri ja suola.
  2. Huuhtele ruusukaalit. Poista kannat ja huonot lehdet. Lisää kiehuvaan veteen ja keitä koosta riippuen 3 - 5 min (al dente).
  3. Voitele uunivuoka. Levitä ruusukaalit uunivuokaan. Viipaloi juusto 2 - 3 mm:n paksuisiksi siivuiksi. Kuorruta niillä ruusukaalit.
  4. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 10 min.
  5. Tarjoa liha- tai kalaruoan lisukkeena.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
53 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›