Ruusukaalivuoka

Ruusukaalivuoka

25 min
helppo
53 kcal / 100g
1
0

Ruusukaalivuoka mehevöityy ja saa makua Koskenlaskija sulatejuustosta. Tarjoa lisäkeruokana.

Ainekset

4 annosta
5 dl
vettä
2 tl
sokeria
½ tl
suolaa
500 g
ruusukaalia
1 rkl
½ pkt (à 250 g)

Ohje

  1. Kuumenna vesi pienessä kattilassa. Lisää sokeri ja suola.
  2. Huuhtele ruusukaalit. Poista kannat ja huonot lehdet. Lisää kiehuvaan veteen ja keitä koosta riippuen 3 - 5 min (al dente).
  3. Voitele uunivuoka. Levitä ruusukaalit uunivuokaan. Viipaloi juusto 2 - 3 mm:n paksuisiksi siivuiksi. Kuorruta niillä ruusukaalit.
  4. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 10 min.
  5. Tarjoa liha- tai kalaruoan lisukkeena.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
53 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
4 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
82 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)