Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
3
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 5 dl vettä
- 2 tl sokeria
- ½ tl suolaa
- 500 g ruusukaalia
-
15 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
½ pkt (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® kylmäsavuporo sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- ½ pkt (à 250 g) Valio Koskenlaskija viherpippuri sulatejuusto
Voit kokeilla myös
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna vesi pienessä kattilassa. Lisää sokeri ja suola.
- Huuhtele ruusukaalit. Poista kannat ja huonot lehdet. Lisää kiehuvaan veteen ja keitä koosta riippuen 3 - 5 min (al dente).
- Voitele uunivuoka. Levitä ruusukaalit uunivuokaan. Viipaloi juusto 2 - 3 mm:n paksuisiksi siivuiksi. Kuorruta niillä ruusukaalit.
- Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 10 min.
- Tarjoa liha- tai kalaruoan lisukkeena.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
53 kcal
Proteiini
2,7 g
Hiilihydraatti
1,6 g
Rasva
3,7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa