Venäjä
Venäläisellä keittiöllä on pitkä historia ja ruoat ovat täynnä runsaita makuja. Keittiön ominaisia raaka-aineita on esimerkiksi lohi, smetana, rahka, hapankaali, sienet ja tattari. Blinien, stroganovin, borssikeiton ja muiden venäläisten herkkujen reseptit löydät täältä!
21 reseptiä
Arkiborssi
Kasvisborssi
Tulinen lohiseljanka
Moskovan pata
Kulitsa
Alkupala-blinit
Borssikeitto
Zakuska-pöytä
Kylmä kesäkeitto
Helppo liha-stroganov
Porkkana-juustotahna
Hedelmillä täytetty syrnikki
Tatti Julienne
Salat Olivier
Pelmenit
Sienisyrnikit eli sieni-rahkaletut
Makkaraborssi
Pikainen borssi
Blinit
Stroganov
Pasha
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?