
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
250 g
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
- 3 dl vettä
- 50 g hiivaa
- 1½ tl suolaa
- 1 rkl sokeria
- 3 dl sämpyläjauhoja
- 4 dl vehnäjauhoja
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
- 1 pala (150 g) purjoa
- 3 (250 g) porkkanaa
- 1 (150 g) palsternakka
-
15 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
- ½ tl suolaa
- 2 tl yrttitarhan sekoitusta
-
1 pussi (150 g)
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
Pinnalle
- 0 kg kananmunaa
- 0 kg seesaminsiemeniä tai unikonsiemeniä
Jaa resepti
Ohje
- Liuota kädenlämpöiseen rahka-vesiseokseen hiiva, suola ja sokeri. Alusta jauhoilla ja lisää lopuksi sulatettu, jäähtynyt voi. Kohota taikina liinan alla vedottomassa paikassa.
- Kuullota hienonnettu purjo ja karkeaksi raastetut porkkanat ja palsternakka voissa. Mausta. Anna jäähtyä.
- Jaa kohonnut taikina kahteen osaan. Kauli kumpikin pala suorakaiteen muotoiseksi levyksi (50 x 20 cm). Levitä kasvistäyte ja juustoraaste levyille ja rullaa kuten kääretorttu. Taivuta rullattu tanko kaarevasti uunipellille leivinpaperin päälle. Kohota liinan alla. Leikkaa ulkoreunaan muutama lovi, jotta täyte näkyy vähän. Voitele munalla. Ripottele pintaan siemeniä.
- Paista 225 asteessa n. 18 min tai kunnes sarvet ovat kypsiä
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
181 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatti
21,4 g
Rasva
6,4 g
Tyydyttynyt rasva
3,5 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kananmunaa
- seesaminsiemeniä