
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 isoa (500 g) jauhoista perunaa, esim. Rosamunda
-
4 dl
Valio täysmaitoaValio vapaan lehmän täysmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 300 g ruodotonta savulohta tai muuta kalaa
- ½ tl suolaa
- ¼ tl valkopippuria
- 2 kananmunaa
-
1 pussi (150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
- 1 dl ruohosipulia hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja paloittele perunat. Kypsennä suolalla maustetussa vedessä. Kaada keitinvesi pois. Soseuta perunat ja lisää joukkoon maito. Hienonna kala haarukalla.
- Lisää perunasoseeseen kala, mausteet, munat, osa juustoraasteesta ja ruohosipuli. Kaada voideltuun uunivuokaan. Ripottele loput juustoraasteesta pinnalle.
- Kypsennä 200 asteessa n. 30 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
143 kcal
Proteiini
10,3 g
Hiilihydraatti
4,2 g
Rasva
9,5 g
Tyydyttynyt rasva
3,6 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa