Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Savukalakeitto

Yksinkertaisista aineksista valmistuu aidonmakuista ruokaa. Tarjoa lisänä ruisleipää ja voita.

Savukalakeitto
Savukalakeitto

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 8 dl vettä
  • 1 kalaliemikuutio
  • 4-5  perunaa
  • 2 sipulia
  • ½ pkt (à 250 g)
    Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoa
    Valio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
    Valio Koskenlaskija® e250 g voimakas sulatejuusto laktoositon
  • 200 g savukalaa
  • ripaus mustapippuria
  • 1 rkl sitruunamehua
  • ½ dl hienonnettua tilliä
  • 0 kg suolaa

Ohje

  1. Keitä kuoritut, kuutioidut perunat ja hienonnettu sipuli kalaliemessä kypsiksi.
  2. Soseuta liemineen esim. sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Lisää sulatejuusto ja kala paloiteltuna. Mausta ja kuumenna. Tarkista suola.
  3. Tarjoa paahdettujen ruisleipäviipaleiden ja voin kanssa.

Vinkki

Voit käyttää keittoon myös pakastettua peruna-sipulisekoitusta (500 g).

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 68 kcal
Proteiini 4 g
Hiilihydraatti 3,8 g
Rasva 4 g
Tyydyttynyt rasva 1,6 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria
  • suolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search