
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h 15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h 45 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
3.5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaTaikina
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® sitruuna tuorejuustoaValio Viola® sitruuna on raikkaan sitruksinen tuorejuusto, joka saa makunsa aidoista sitruunoista ja sitruunankuoresta. Se…
-
200 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 4 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
Täyte
- 1 dl puuroriisiä
- 4 dl vettä
- 1 puolikas kasvisliemikuutio
- 5 keitettyä (10 min) kananmunaa
- 400 g nahatonta, ruodotonta savukalaa
- 1½ tl sitruunapippuria
- 1 dl tilliä
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoaValio Viola® kevyt ruohosipuli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda lempeää sipulisuutta…
-
1 rasia (200 g) Valio Viola® sitruuna tuorejuustoa
-
1 rasia (200 g) Valio Viola® yrtti tuorejuustoa
Voit kokeilla myös -
Voiteluun
- 0 kg kananmunaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita tuorejuusto ja pehmeä voi. Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos. Sekoittele taikinaa vähän aikaa, jotta siihen muodostuu hiukan sitkoa. Taputtele ohuehkoksi suorakaiteeksi tuorekelmun sisään. Anna taikinan vetäytyä jääkaapissa n. 30 min.
- Keitä riisit kasvisliemessä kypsiksi. (Valuta, jos liemi ei ole täysin imeytynyt.) Leikkaa kala pieniksi paloiksi. Ripota kalalle hienonnettu tilli ja sitruunapippuri. Jos käytät sitruuna -tuorejuustoa, lisää 1/2tl suolaa. Hienonna munat. Yhdistä kaikki täytteen aineet.
- Kauli taikinasta suorakaide (n. 35 x 45 cm). Lado levyn keskelle jäähtynyt täyte. Käännä taikinan reunat päälle. Poista ylimääräiset jauhot taikinalevyltä pullasudilla. Ummista piirakka. Käännä piirakka ympäri leivinpaperille niin, että sauma jää alle. Jos taikinaa jää yli, kauli se ja leikkaa halutessasi koristeita piirakan päälle. Voitele munalla. Pistele haarukalla.
- Paista uunin keski/ala-osassa 200 asteessa n. 30 min tai kunnes kypsä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
215 kcal
Proteiini
8,9 g
Hiilihydraatti
14,5 g
Rasva
13,5 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kananmunaa