
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (150 g) sipuli
- 1-2 valkosipulin kynttä
-
15 g
Valio Luomu™ voitaValio Luomu™ voi on valmistettu perinteisesti kirnuamalla puhtaasta suomalaisesta luomukermasta, ilman lisäaineita. Sen valmistuksessa on…
- 1 (100 g) porkkana
- 1 (350 g) kesäkurpitsa
- 2 rkl vehnäjauhoja
-
1½ dl
Valio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehuaValio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehu on lempeän raikas aloitus päivälle! Laadukas, väriltään utuinen "cloudy" täysmehu luomuomenoista. Valio…
- 3 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 1 tl pippurisekoitusta
- 2 dl Valio Luomu™ ruokakermaa
- 200 g kylmäsavustettua kirjolohifileetä
- 1 rkl sitruunamehua
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet. Kuullota ne voissa paistokasarissa.
- Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi tai leikkaa pieniksi kuutioiksi. Lisää paistokasariin. Anna kypsyä n. 2 - 3 min.
- Leikkaa kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi. Lisää paistokasariin. Anna seoksen kypsyä muutama min.
- Ripota pinnalle vehnäjauhot. Sekoita. Lisää omenatäysmehu ja vesi, murennettu liemikuutio sekä pippurisekoitus. Anna kiehua hiljalleen n. 3 min kannen alla.
- Lisää ruokakerma, suikaloitu kala ja sitruunamehu. Kuumenna kiehuvaksi.
- Tarjoa esim. pinaattituorepastan kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
71 kcal
Proteiini
3,8 g
Hiilihydraatti
4,3 g
Rasva
4,2 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa