Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Savulohi-kasviskastike

Maukkaasta kylmäsavustetusta lohesta valmistuu helppo pastakastike. Höystä kastike kasviksin ja nauti hyvästä arkiruoasta.

Savulohi-kasviskastike
Savulohi-kasviskastike

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 (150 g) sipuli
  • 1-2  valkosipulin kynttä
  • 1 rkl (15 g)
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 1 (100 g) porkkana
  • 1 (350 g) kesäkurpitsa
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 1½ dl
    Valio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehua
    Valio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehu on lempeän raikas aloitus päivälle! Laadukas, väriltään utuinen "cloudy" täysmehu luomuomenoista.
    Valio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehu 1 l
  • 3 dl vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 1 tl pippurisekoitusta
  • 1 prk (2 dl)
    Valio Keittiön ruokakermaa 15%
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön ruokakerma 15 % 2 dl UHT laktoositon
  • 200 g kylmäsavustettua kirjolohifileetä
  • 1 rkl sitruunamehua

Ohje

  1. Hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet. Kuullota ne voissa paistokasarissa.
  2. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi tai leikkaa pieniksi kuutioiksi. Lisää paistokasariin. Anna kypsyä n. 2 - 3 min.
  3. Leikkaa kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi. Lisää paistokasariin. Anna seoksen kypsyä muutama min.
  4. Ripota pinnalle vehnäjauhot. Sekoita. Lisää omenatäysmehu ja vesi, murennettu liemikuutio sekä pippurisekoitus. Anna kiehua hiljalleen n. 3 min kannen alla.
  5. Lisää ruokakerma, suikaloitu kala ja sitruunamehu. Kuumenna kiehuvaksi.
  6. Tarjoa esim. pinaattituorepastan kera.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 76 kcal
Proteiini 3,6 g
Hiilihydraatti 4,2 g
Rasva 4,9 g
Tyydyttynyt rasva 2,2 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search