Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- ½ l tuoreita metsäsieniä
- 1 sipuli
- 1 valkosipulin kynsi
-
1-2 rkl (15 g)
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 rkl vehnäjauhoja
- 3 dl kanalientä
-
½ pkt (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 250 g kesäkurpitsaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 2 rkl hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Viipaloi sienet ja hienonna sipulit. Paista niitä voissa, kunnes neste on haihtunut.
- Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja lisää kanaliemi sekä paloiteltu Koskenlaskija. Sekoita, kunnes kastike on tasaista ja sakenee.
- Leikkaa kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi ja lisää kastikkeeseen. Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti. Mausta pippurilla ja lisää pinnalle persiljaa.
- Tarjoa keitettyjen perunoiden tai pastan tai riisin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
66 kcal
Proteiini
3,2 g
Hiilihydraatti
3,1 g
Rasva
4,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.