
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h 15 min
Yhteensä
1 h 15 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
125 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1¾ dl sokeria
- 1 kananmuna
-
2½ dl
Valio appelsiinitäysmehu perinteistäValio appelsiinitäysmehu on aamiaispöytien klassikko, joka maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100 %,…
- 5½ dl vehnäjauhoja
- 3 tl leivinjauhetta
Päälle
-
2 prk (à 200 g)
Valio maustettua rahkaa sitruunaValio maustettu rahka sitruuna sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
- 1 tlk (410/240 g) säilykeaprikoosia
Jaa resepti
Ohje
- Sulata voi.
- Leikkaa leivinpaperista pohjan kokoinen pala teflon-irtopohjavuokaan (Ø 25 - 26 cm). Voitele vuoan reunat.
- Sekoita jäähtyneeseen voisulaan sokeri ja muna. Lisää mehu ja vehnäjauho-leivinjauheseos. Kaada taikina vuokaan. Levitä päälle sitruunarahka, keskelle ohuemmin kuin reunoille. Asettele päälle aprikoosit.
- Paista uunin ala-/keskiosassa 175 asteessa 50-55 min. Tarjoa kakku jäähtyneenä
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
239 kcal
Proteiini
5,2 g
Hiilihydraatti
34,2 g
Rasva
8,7 g
Tyydyttynyt rasva
4,8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa