Sitruunabulgur

Sitruunabulgur
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Sitruunabulgur

Sitruunabulgur

Bulgurilla tarkoitetaan vehnästä valmistettuja suurimoita, joita käytetään riisin ja couscousin tapaan. Se on alunperin lähtöisin Välimeren ja Lähi-idän keittiöistä, ja olenneinen osa libanonilaista tabouleh-salaattia.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
3 dl
bulguria
6 dl
vettä
¾ tl
suolaa
yhden
sitruunan kuori
1 rkl
sitruunamehua
2 rkl

Ohje

  1. Lisää bulgur kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen. Kypsennä pakkauksessa mainittu aika
  2. Lisää hyvin pestystä sitruunasta raastettu keltainen kuori ja sitruunamehu sekä voi.
  3. Tarjoa sitruunabulguria lisäkkeenä.
Lisukkeeksi
Lammaskebabit
48 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
98 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›