Siirry sisältöön
Sitruunabulgur

Sitruunabulgur

Bulgurilla tarkoitetaan vehnästä valmistettuja suurimoita, joita käytetään riisin ja couscousin tapaan. Se on alunperin lähtöisin Välimeren ja Lähi-idän keittiöistä, ja olenneinen osa libanonilaista tabouleh-salaattia.

Sitruunabulgur

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 3 dl bulguria
  • 6 dl vettä
  • ¾ tl suolaa
  • 0 kg sitruunan kuori
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 30 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen

Ohje

  1. Lisää bulgur kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen. Kypsennä pakkauksessa mainittu aika
  2. Lisää hyvin pestystä sitruunasta raastettu keltainen kuori ja sitruunamehu sekä voi.
  3. Tarjoa sitruunabulguria lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 98 kcal
Proteiini 2,6 g
Hiilihydraatti 13 g
Rasva 3,4 g
Tyydyttynyt rasva 1,7 g
Ravintokuitu 2,4 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • sitruunan kuori
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search