Sitruunabulgur

Sitruunabulgur

25 min
helppo
98 kcal / 100g
0
0

Bulgurilla tarkoitetaan vehnästä valmistettuja suurimoita, joita käytetään riisin ja couscousin tapaan. Se on alunperin lähtöisin Välimeren ja Lähi-idän keittiöistä, ja olenneinen osa libanonilaista tabouleh-salaattia.

Ainekset

4 annosta
3 dl
bulguria
6 dl
vettä
¾ tl
suolaa
yhden
sitruunan kuori
1 rkl
sitruunamehua
2 rkl

Ohje

  1. Lisää bulgur kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen. Kypsennä pakkauksessa mainittu aika
  2. Lisää hyvin pestystä sitruunasta raastettu keltainen kuori ja sitruunamehu sekä voi.
  3. Tarjoa sitruunabulguria lisäkkeenä.
Lisukkeeksi
Lammaskebabit
48 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
98 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
3 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
11 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)