
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg marinoituja broilerinkoipia
Limetti-korianteridippi
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® kevyt paprika-chili tuorejuustoValio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
- ½ dl limettimehua
- 1 rkl juoksevaa hunajaa
- 2 rkl tuoretta korianteria hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Grillaa broilerinkoivet grillissä n. 40 min tai kunnes kypsiä. Tarkista kypsyys luun vierestä.
- Sekoita sillä aikaa dippi: Tyhjennä tuorejuusto sekoitusastiaan. Halkaise limetti, purista mehu juuston joukkoon ja sekoita hyvin. Lisää hunaja, hienonnettu korianteri ja suola hyvin sekoittaen. Anna kastikkeen maustua jääkaapissa n. 30 min.
- Tarjoa kastike grillattujen broilerinkoipien kanssa. Tarjoa lisänä esim. rapeaa patonkia.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
33 kcal
Proteiini
1,2 g
Hiilihydraatti
2,2 g
Rasva
2,2 g
Tyydyttynyt rasva
1,3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa