Skoonen perunat

Skoonen perunat

1 h
helppo
86 kcal / 100g
1
0

Helppoa makua tuttuihin Skoonen perunoihin saat maustetuilla ruokakermoilla. Tämä perunalisäke sopii hyvin erilaisten liha- ja kalaruokien kanssa tarjottaviksi.

Ainekset

4 annosta
600 g (6 - 8 kpl)
perunoita tai varhaisperunoita
2 - 3 pientä
sipulia tai salottisipulia
1 rkl
½ tl
suolaa
1 prk (2,5 dl)
½ dl
ruohosipulia

Ohje

  1. Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä.
  2. Kuori perunat. Leikkaa n. 2 cm:n kuutioiksi. Hienonna sipuli.
  3. Kuullota sipuli Oivariini rasvassa pannulla. Lisää perunakuutiot. Ripota mausteeksi suolaa.
  4. Lisää ruokakerma. Anna hautua 2 - 3 min.
  5. Lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.
  6. Tarjoa paistetun kalan, jauhelihapihvien, lihapullien, grillatun makkaran tai muun grilliruoan lisäkkeenä.

Vinkki

* Voit valmistaa ruoan myös muurikkapannulla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
86 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
5 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
42 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)